LIGE NU

GTE employee | Global Tunnelling Experts

KAN DU REPARERE ALLE SLAGS MOTORER?

  • Måske er du mekaniker?
  • Måske er du landbrugsmekanier?
  • Måske er du selvlært med erfaring og har ”hænderne skruet rigtigt på”?

Så har vi jobbet til dig!

Jobmuligheder hos GTE

Jobmulighederne hos GTE er mange og vi tilbyder job i hele verden, for dig der vil. 

I Danmark:

I Danmark har vi kunder med forskellige behov og vi leverer blandt andet smede, elektrikere, svejsere, montører, arbejdsmænd etc. til lokale projekter. 

Vi har kontor i Sorø, hvor vores danske konsulenter sidder og afholder jobinterviews, sørger for logistikken omkring udsendelse af vores danske medarbejdere og koordinerer medarbejdere og kunders behov og opgaver.

Hos os har man den unikke mulighed for, at arbejde i ind- og udland, både for danske og for udenlandske kunder. 

Til vores kunder i Danmark er det ikke nødvendigt med TBM erfaring.

Vi har brug for dig der ikke er bange for at trække i arbejdstøjet og som ønsker at bruge dine kompetencer til mange forskellige opgaver. Vi har brug for dig der har mod på udfordringer og som er glad for at møde nye mennesker og nationaliteter.

Vi sætter en ære i at passe godt på vores medarbejdere og holder en tæt kontakt med dem. Kaffen på kontoret er altid varm, døren er altid åben og vi er ret hyggelige at snakke med.

I 2020 arbejder vi koncentreret på at udvide vore danske kundebase og forventer at kunne tilbyde en bred vifte af lokale jobs. Derfor har vi brug for medarbejdere som vil repræsentere os med kvalitet og en høj arbejds moral i fokus.

I udlandet:

I udlandet tilbyder vi primært jobs på Tunnel Bore Maskiner (TBM). Jobbene er for dig der har erfaring og indgående kendskab til TBM’er og har arbejdet på et TBM jobsite. På vores hjemmeside www.global-tunnelling-experts.com bliver der hver uge publiceret de ledige jobs vi har. Da vi arbejder over hele verden, beskæftiger vi over 40 forskellige nationaliteter og er et af de førende rekrutterings firmaer indenfor for branchen.

Vi beskæftiger cirka 400 mand på en daglig basis over hele verden. Har du lyst til at være en del af vores team? Og blive en del af Global Tunnelling Experts?

 

SØGER DU MEDARBEJDERE TIL DINE PROJEKTER ?

Scroll to Top