Brug for mandskab ?

Mandskab hos GTE

Global Tunnelling Experts er en dansk virksomhed, som opererer på det danske såvel som det internationale marked indenfor rekruttering og bemanding. Vores kundeportefølje omfatter blandt andet danske virksomheder, som benytter vores lokale arbejdskraft. Vi sætter en ære i, at benytte dansk arbejdskraft i hele verden og servicere vores kunder med kvaliteten i højsædet, samt at have et indgående kendskab til vores medarbejdere.

På det internationale marked leverer vi primært mandskab til tunnelbyggerier og vores spidskompetence er, at matche det rigtige mandskab med kundens behov. Når mandskab udsendes fra os, håndterer vi alt omkring personalet, hvilket vil sige at kunden blot skal bestille det mandskab der er behov for. Vi sørger efterfølgende for kontrakter, løn, transport og evt. bolig.

Vi kan som underleverandør levere mandskab til en hel skifteholdsplan, eller supplere med enkelte medarbejdere til det allerede eksisterende mandskab. Eksempelvis er vores rekrutteringsproces er så fleksibel, at vi med lethed kan tilpasse den til Femern byggeriets specifikke udfordringer.

'ALT-I-EN' service

Global Tunneling Experts tager sig af og understøtter vores team, når de arbejder på dit projekt. Dette giver dig mulighed for at fokusere på at gøre dit projekt til en succes. Nedenfor finder du en oversigt over vores centrale “alt-i-en” – services.GTE har erfaringen og sikrer Jer den rette person til jobbet

Det tager vi os af

Vi giver dig alle de jobprofiler du har brug for for at føre dit projekt til succes. Derudover tager vi os af alle de administrative aspekter forbundet med dit projekt. Vi er erfarne, hurtige, pålidelige og giver dig en integreret service. Dette inkluderer ikke kun vores rekrutteringstjenester, men også alle formaliteter og administrative krav, der er forbundet med vores globale eksperter. For eksempel: en smidig visumansøgningstjeneste, overførsel af personale til deres arbejdsplads, uíndhentning af arbejdstilladelser og tilrettelæggelse af indkvartering for vores eksperter samt sociale sikkerhedsspørgsmål.

Det siger sig selv, at vi tager højde for kulturelle og sproglige spørgsmål, når vi sammensætter et team, så vores eksperter hurtigt kan integreres i et eksisterende team og reagerer specifikt på dine kapacitetsbehov. Du kan drage fordel af vores pålidelige konsulenter og vores verdensomspændende netværk af eksperter.

Vi leverer ALTID det rigtige mandskab,  på det rigtige sted til det rigtige tidspunkt til vores kunder.

Vi tilbyder hele pakken med andre ord : alt-i-en-løsningen

Mobilisering

Vores personale har altid gyldige VISA, arbejdstilladelser, forsikringer og medicinske certifikater. Inden vores personale mobiliseres, sørger vi for at overholde de landespecifikke krav.

Vores kerneydelser

Når mandskabet er mobiliseret, tager vi os af alle igangværende aktiviteter vedrørende personalepleje på jobstedet. Nedenfor finder du en kort beskrivelse af vores kerneydelser, som vil blive gentaget indtil de-mobilisering.

Vi håndterer timesedlerne for hele teamet fra Global Tunnelling Experts.

Vi tager os af alle aspekter vedrørende lønforhold for vores teams.

Vi administrerer og støtter dig og din organisation, hvis der skulle ske utilsigtede hændelser.

Vi står altid til din rådighed, hvis der skulle være problemer.

Vi sørger for, at vores personale ankommer og forlader jobstedet på den aftalte dato og tid.

Vi både mobiliserer og demobiliserer det personale, du har brug for på jobsitet.

Vi kan udskifte mandskab, ved ferie, så din skifteplan altid er dækket.

Demobilisering

Når projektet er afsluttet, overvåger vi HELE demobiliseringen af vores personale fra dit jobsite både logistisk og administrativt.

Dette giver dig mulighed for at opretholde en dynamisk og fleksibel tilpasning til efterspørgslen på mandskab til dine projekter.

Tag kontakt til vores konsulenter med henblik på en uformel samtale om dit mandskabsbehov.

Scroll to Top