OM OS

Global Tunnelling Experts har eksisteret siden 2007 og har siden dengang beskæftiget mellem 300 og 400 ansatte, på en daglig basis, rundt omkring i verden.

Vi har kontorer i 8 lande, her i blandt Danmark og har 42 fuldtidskonsulenter ansat til at servicere, det mandskab vi har ude i verden og de kunder som har brug for vores mandskab.

Vi taler over 15 sprog og vi tæller over 10 forskellige nationaliteter blandt vores konsulenter
Global Tunnelling Experts (GTE) er 100% ejet af den tyske tunnelboremaskine producent Herrenknecht AG. GTE blev til, fordi Herrenknecht AG opkøbte to mandskabsfirmaer og slog dem sammen.

Det ene firma var det danske DanTunnel, ejet og drevet af Claus Nielsen, DK og det andet firma var det engelske ITS som var ejet og drevet at Kevin Browning, UK.
Claus Nielsen og Kevin Browning er i dag, begge, direktører i Global Tunnelling Experts og er fysisk placeret i henholdsvis Danmark og UK. De har begge startet deres karriere som medarbejdere på tunnel byggerier og har igennem mange år rejst verden rundt på forskellige jobsites. Dette har givet dem et unikt indblik i, hvilke forventninger og krav, personale såvel som kunder måtte have.

En af de store fordele ved at være en del af Herrenknecht-koncernen er, at GTE er en del af en markeds ledende organisation og derfor altid har adgang til den nyeste teknologi, udvikling og ressourcer som der kræves, for at være en stabil og pålidelig leverandør af mandskab. Vi har dermed den unikke mulighed for, at tilpasse vores organisation efter de nyeste tendenser og markedskrav. 

I Danmark er vi lokaliseret lige uden for Sorø:
Gulagervej 3, 4173 Fjenneslev og du er altid velkommen.

Hvis du har nogle spørgsmål er du velkommen til at ringe til os på +45 82130060

Scroll to Top